Avusturyada Araç Kiralama bilgileri

Asturias, ülkenin kuzey kıyısında yer alır İspanya'da özerk bir topluluktur Cantabrian Denizi'nin tarafından kenarlı. Oviedo bölgeleri sermaye ve aynı zamanda en büyük şehir ve ana limanı. Asturias Uluslararası Havaalanı şehir merkezine 40km ve Easyjet, Air France, Iberia ve Spanair dahil havaalanına inen taşıyıcılar, bir dizi vardır.
İspanya milli RENFE demiryolu ağı da vilayet olarak hizmet vermektedir Asturias trenle kolayca ulaşılabilir. Onlar Atlantik Avrupa Coast kadar onların önünü açmak olarak yolcu gemileri bir dizi El Musel (Gijon Liman) uğruyoruz.
2. ASTURIAS Araç Kiralama şirketleri
Bol Asturias ve çevredeki bölgeleri keşfetmek isteyen turistlere hizmet veren oto kiralama şirketleri vardır. Hertz, Avis, Alamo, Budget, Sixt, Thrifty ve eurocar gibi Görülebilir isimleri bölgede faaliyet gösteren ve bazı oldukça rekabetçi fiyatlar ve indirimler sunuyoruz. adanada araç kiralama
Burada rota olarak Asturias araç kiralama şirketleri için arayan herkes için hat üzerinde mevcut bilgi bol olduğunu iyi trodden olduğunu. Eğer önceden rezervasyon değilseniz o Oviedo havaalanından muhtemelen çoğu şirket orada bir çıkış var bu yüzden kiralama şirketleri, marka ve model en iyi seçim olacak gibi araba kiralamak düzenlemek için en iyi yerdir.
3. ASTURIAS en iyi Araba Kiralama nasıl bulabilirim?
Eğer Asturias en iyi araba kiralama bulmak için nasıl merak ediyorsanız Çoğu seyahat durumlarda olduğu gibi, o gitmeden önce biraz araştırma yapmak iyi bir fikirdir. Bilgi mevcut online bir sürü Seyahat Süpermarket gibi fiyat karşılaştırma siteleri aracılığıyla veya bölgeye hizmet bireysel araç kiralama şirketlerinin web sitelerini ziyaret ederek ya yoktur.
Ayrıca, her şirket için iletişim bilgilerini edinmek ve sorularınıza doğrudan yanıt olması için onları arayabilirsiniz. Diğer turistler ve gezginler Asturias araba kiralama şirketleri hakkındaki düşüncelerini mi öğrenmek istiyorsunuz eğer, diğer halklar deneyimleri hakkında okuyabilirsiniz yorum web siteleri bir dizi vardır.
4. ASTURIAS Uzun Vadeli Araç Kiralama
Eğer bölgeye uzun bir yolculuk planlıyorsanız, ya da kısa bir süre için orada hareket ediyorsa, o zaman Asturias uzun dönemli araç kiralama dikkate almak isteyebilirsiniz. Bölgede Çoğu araç kiralama şirketleri uzun dönemli araç kiralama sunacak ve bir haftadan daha uzun bir şey arıyorsanız o zaman bazı büyük indirimler (bazen yarım günlük fiyat) bulabilirsiniz.
Yerel toplu taşıma ve özel araçlarda güvenerek aksine uzun dönemli araç kiralama için bir çok avantajı vardır. Bu taksiler alma maliyeti ile karşılaştırıldığında, özellikle bir araba kiralamak çok daha ucuz olabilir ve aynı zamanda istediğiniz yere gitmek istediğiniz zaman, gitmek özgürlüğüne sahip olacaktır.
5. ASTURIAS bir yolu Araç Kiralama
Araba kiralama şirketleri tek bir yerde aldım ve başka bırakılan onların arabaları için kullanılır, böylece Asturias tek yönlü araç kiralama düzenlemek için birçok fırsat bulacaksınız. Eğer Oviedo havalimanına gelmeden iseniz o zaman geldiğiniz gün oradan kiralık araba almak ve bölge genelinde noktaları kapalı damla vardır.
Asturias Bazı tipik tek yönlü yolculuklar bir Unesco Biyosfer Rezervi olan Parque Natural de Redes, ve Avils ve Gijn dahil illerde diğer prensibi merkezlerinden herhangi birine başkenti Oviedo içerir.