Birçok kişi birden fazla araba var. Ve yerine onları her zaman sürüş daha birçok mevsimsel kullanımı için araç kullanmak. Örneğin, insanlar genellikle kış ve yaz arabam var. Yoksa, onlar kötü hava koşullarında götürmek mümkün değildir, çünkü onlar sadece yaz aylarında sürücü bu spor araba var. Durum ne olursa olsun, birden fazla araç olan kişilerin genellikle yıl değişik noktalarında depolama bunların bir ya da daha çok yer ve bu bir çok nedenden dolayı yapılır.
Birincisi, depolama bir araba yerleştirerek sizin evin önüne oturup olan daha etkili bir şekilde korumak için yardımcı olur. Ve ikinci olarak, bir araç saklamak zaman size otomatik sigorta kapsamı kaldırabilir ve sadece park veya depolanmış araçlar içindir temel bir prim ödemek.
Eğer uzun vadede araç saklamak için gidiyoruz, bunu saklamak için uygun bir şekilde anlamak gerekir. Birçok kişi yaptığınız bir hatayı sadece araç üzerinde bir kapak draping ve bu konuda unutuyor. Ancak, araç düzgün saklanır sağlamak için tamamlanması gereken hazırlık adımları bir dizi vardır.

Uzun süreli depolama için araç hazırlamak için 6 Adımlar adana vip araç kiralama

Araç sahiplerinin uzun bir süre için, depolama, araç önce atmaları gereken adımlar bir dizi vardır. Bunlar aşağıdaki gibidir:

Aracınızın 1.Wash: Aracınızın saklamak önce, onu yıkamak için önemlidir. Eğer vücut ve lastikler kapalı tüm kir, yağ, ve kalıntı kurtulmak emin olun. Bunu ilk ayıklamadan oturup izin verirsek, kir ve diğer şeyler aracınıza hasar yapabilir. YouâEUR (TM) ona tekrar ederken, itâEUR (TM) de, içini temizlemek onu saklamadan önce araba ya da gövdenin içindeki gerekebilir bir şey kaldırmak için iyi bir fikir.
2.Gas up: bu gaz tankeri hiçbir nem gaz tankı birikir sağlamak için yardımcı olacak tam olmasına dikkat ederek, en küçük bir counterintuitive görünebilir. Olmasını istediğiniz son şey o depolama dışarı alırken bir sorun var senin araban.
3.Check lastikler: bunu saklamak önce lastikler düzgün şişirilmiş olduğundan emin olun. Bir hava kaybolursa, bu tamamen boşaltılmasını gelen lastikler engeller.
4.Get bir yağ değişimi: Bu uzun bir süre için araç saklamak için gidiyoruz eğer size yağı değişti almak gerektiğini tavsiye edilir.
5.Use sağ kapak: uzun bir süre için saklarken her zaman arabanızı kapsamalıdır. Eğer araç dışında saklamak için gidiyoruz eğer Ancak, yalıtılmış ve hava aracınızı koruyacak bir kapak kullandığınızdan emin olun.
6.Consider kemirgen tuzakları: Saklı araba fareler için harika bir yer olma eğilimindedir. Yeni bir ev gibi araç kullanarak fareler önlemek istiyorsanız, onları tutmak için bazı tuzak kurmak düşünün.

Eğer uzun bir süre için depolama araç koymak için gidiyoruz, sen doğru tekrar götürmek için hazır olduğunda büyük durumda olmalarını sağlamak için hazırlık araç gerekiyor. Depolandığı süre Bu adımlar iyi durumda araç tutmak olacaktır.

YouâEUR (TM) yeniden Ontario ya da araba ile ilgili diğer maddelerde araba tamir ipuçları, Otomatik sigorta arıyorsanız, bugün InsuranceHunter.ca check out!